Kennismaken en contact

Als je op zoek bent naar een passende basisschool voor je kind, is een bezoek aan de school een belangrijk onderdeel van je zoektocht.

Inloopochtenden schooljaar 2017-2018
Regelmatig organiseren wij een inloopochtend. Deze ochtenden worden geven je een indruk van “onze school in bedrijf”. Er wordt een rondleiding verzorgd door een ouder uit de PR-commissie en je kunt vragen stellen aan Lies Odenthal (stamgroepleider Lieveheersbeestjes) en Peter Vroone (directeur). Wij vinden het belangrijk dat je samen met je kind(eren) komt, zodat jullie samen de sfeer kunnen proeven.

De inloopochtenden, van 9.00 tot 12.00 uur, zijn gepland op:

  • donderdag 23 november 2017
  • dinsdag 23 januari 2018
  • woensdag 16 mei 2018

Aanmelden is niet nodig, je bent sowieso welkom!

Open Dag
Ook ben je van harte welkom om onze school tijdens een open dag te komen bezoeken. Laat je informeren door stamgroepleiders, ouders en het bestuur en ontdek welke mogelijkheden onze school wellicht voor jou heeft. De koffie staat klaar en breng vooral je (kind)eren mee. Binnenkort lees je hier wanneer de eerstvolgende open dag plaatsvindt.

Persoonlijk gesprek
Wil je de school graag bezoeken, maar komen de data van de inloopochtenden en de open dag je niet gelegen? Het is natuurlijk ook mogelijk een afspraak te maken op een moment dat het jou wel goed uitkomt. Neem contact op met Peter Vroone (directeur) en hij plant graag een afspraak met je in: admin@jenaplangorkum.nl of 0183-690571.

Aanmelden
Een inschrijfformulier is op te vragen bij Peter Vroone: admin@jenaplangorkum.nl of 0183-690571.

Heb je een andere vraag?
Vul dan het onderstaande contactformulier in, druk op de groene verzendknop en wij nemen spoedig contact met je op.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Je telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Je bericht