Onze school is een Jenaplanschool, waar het unieke kind centraal staat. We zoeken naar het talent in ieder kind. Samen leren en groeien is ons motto.

De kleinschalige school met een eigen identiteit staat in de wijk Wijdschild in een groene omgeving. De school heeft een zelfstandig ouderbestuur. Dit bestuur wordt gevormd door ouders, die dit op vrijwillige basis doen. Dit betekent dat de school niet onder een overkoepelende organisatie valt, maar dat ouders, team en directie samen de school vormgeven.

Wat betekent dit voor de ouders in het algemeen? Je kunt als ouder nauw betrokken zijn bij de basisschool van je kind. Helpen bij activiteiten, je expertise inzetten voor de school, snel nieuwe contacten maken met andere ouders, een goede relatie met de leerkrachten opbouwen en je bent lid van de vereniging.

Onze school is meer dan alleen een school, waar je kennis overdraagt en vaardigheden aangeleerd krijgt. Het is een plek waar je kind wordt voorbereid om de wereld in te stappen. Uniek voor Gorinchem en omstreken.

Wil je meer weten over onze school, bekijk dan de Schoolgids Jenaplanschool Gorkum 2017-2018. Speciaal voor nieuwe ouders is er ons praktische introductieboekje, dat je hier alvast kunt bekijken.