Ben je op zoek naar een zelfstandige basisschool in Gorinchem voor je bijna schoolgaande kind? Zie jij graag dat deze school uitgaat van de unieke kwaliteiten van jouw kind? Vind je het belangrijk dat jouw kind niet alleen goed leert lezen, schrijven en rekenen, maar in de volle breedte wordt voorbereid op de wereld die straks op hem of haar wacht? En wil jij als ouder graag actief betrokken zijn bij het onderwijs voor je kind? Kom dan eens een kijkje nemen op onze inloopochtend, want wie weet is de Jenaplanschool wel iets voor jullie!

Op donderdagochtend 23 november staan de schooldeuren voor jou en je kind wagenwijd open. Jullie worden door Jenaplanouders ontvangen en rondgeleid door de school. Zij weten immers als geen ander voor welke afweging je staat en beantwoorden met alle plezier je vragen. Ook Peter Vroone, directeur, is aanwezig om je te woord te staan. Heb je naar aanleiding van deze inloopochtend behoefte aan een 1-op-1 gesprek, dan maken we na afloop graag een vervolgafspraak met je.

Daarnaast bestaat er gelegenheid om kennis te maken met De Kinderkamer, sinds dit schooljaar vaste partner van de Jenaplanschool. Binnen de muren van de Jenaplan biedt De Kinderkamer voor- en naschoolse opvang, vakantieopvang en opvang schoolvrije dagen. Op regelmatige, maar ook op flexibele basis. De centrale kuil van de school is daarvoor afgelopen zomer compleet gerenoveerd.

Aanmelden voor deze inloopochtend is niet nodig: kom gewoon gezellig langs tussen 9.00 uur en 12.00 uur en de koffie (en limonade) staat voor jullie klaar! We zijn gevestigd aan Traverse 18, in de mooie groene wijk Wijdschild.