Als je op zoek bent naar een passende basisschool voor je kind, is een bezoek aan de school een belangrijk onderdeel van je zoektocht.

Inloopochtenden schooljaar 2018-2019
Regelmatig organiseren wij een inloopochtend. Deze ochtenden worden geven je een indruk van “onze school in bedrijf”. Er wordt een rondleiding verzorgd door een ouder uit de PR-commissie en je kunt vragen stellen aan Lies Odenthal (stamgroepleider Lieveheersbeestjes), Miëlle van der Heijden (directrice) en/of Kiki van Steenis (locatiemanager en stamgroepleider Papegaaiduikers). Wij vinden het belangrijk dat je samen met je kind(eren) komt, zodat jullie samen de sfeer kunnen proeven.

De inloopochtenden, van 9.00 tot 12.00 uur, zijn gepland op:

  • dinsdag 28 mei 2019

Aanmelden is niet nodig, je bent sowieso welkom!

Open Dag
Ook ben je van harte welkom om onze school tijdens de jaarlijkse open dag te bezoeken. Laat je informeren door stamgroepleiders en ouders en ontdek welke mogelijkheden onze school voor jou heeft. De koffie staat klaar en breng vooral je (kind)eren mee. Ook voor de Open Dag is aanmelden niet nodig. Zodra de datum voor de volgende Open Dag bekend is, kun je die hier terugvinden. Volg onze Facebookpagina voor meer informatie over de eerstvolgende Open Dag.

Persoonlijk gesprek
Wil je de school graag bezoeken, maar komen de data van de inloopochtenden en de open dag je niet gelegen? Het is natuurlijk ook mogelijk een afspraak te maken op een moment dat het jou wel goed uitkomt. Neem contact op met Miëlle van der Heijden of Kiki van Steenis en één van hen plant graag een afspraak met je in: admin@jenaplangorkum.nl of 0183-690571.

Aanmelden
Een inschrijfformulier kun je opvragen bij Miëlle van der Heijden of Kiki van Steenis: admin@jenaplangorkum.nl of 0183-690571.