Kennismaken

Jenaplanschool gorkum directie

Als je op zoek bent naar een passende basisschool voor je kind, is een bezoek aan de school een belangrijk onderdeel van je zoektocht.

Inloopochtend

Regelmatig organiseren wij een inloopochtend. Deze ochtenden geven je een indruk van “onze school in bedrijf”. Er wordt een rondleiding verzorgd door een ouder uit de PR-commissie en je kunt vragen stellen aan Miëlle van der Heijden (directrice) en/of Kiki van Steenis (locatieleider en stamgroepleider Papegaaiduikers). Wij vinden het belangrijk dat je samen met je kind(eren) komt, zodat jullie samen de sfeer kunnen proeven.

De inloopochtend die gepland stond op 26 mei 2021 gaat helaas niet door. Zodra het weer kan, zullen we een nieuwe datum prikken. Deze zal op deze site en op onze Facebook pagina bekend worden gemaakt. We laten je dan graag onze school zien en geven je een beeld van hoe wij ons onderwijs inrichten.

Open Dag

Ook ben je van harte welkom om onze school tijdens de jaarlijkse open dag te bezoeken. Laat je informeren door stamgroepleiders en ouders en ontdek welke mogelijkheden onze school voor jou heeft. De koffie staat klaar en breng vooral je (kind)eren mee. Ook voor de open dag is aanmelden niet nodig. Door de maatregelen van het RIVM i.v.m. COVID-19 kan de open dag voorlopig helaas niet doorgaan. Zodra het wel mogelijk is, prikken we een datum die we op onze site en op onze Facebook pagina ruim van te voren zullen aankondigen.

Persoonlijk gesprek

Wil je de school graag bezoeken, maar komen de data van de inloopochtenden en de open dag je niet gelegen? Het is ook mogelijk een afspraak te maken op een moment dat het jou wel goed uitkomt. Neem contact op met Miëlle van der Heijden of Kiki van Steenis en één van hen plant graag een afspraak met je in: directie.jenaplan@stichtingovo.nl of 0183-690571.

Aanmelden

Een inschrijfformulier kun je opvragen bij Miëlle van der Heijden (directeur) of Kiki van Steenis (locatieleider): directie.jenaplan@stichtingovo.nl  of 0183-690571.