Kennismaken

Jenaplanschool gorkum directie

Als je op zoek bent naar een passende basisschool voor je kind, is een bezoek aan de school een belangrijk onderdeel van je zoektocht.

Inloopochtend

Regelmatig organiseren wij een inloopochtend. Deze ochtenden geven je een indruk van “onze school in bedrijf”. Er wordt een rondleiding verzorgd door een ouder uit de PR-commissie en je kunt vragen stellen aan Kiki van Steenis (locatieleider). We laten je dan graag onze school zien en geven je een beeld van hoe wij ons onderwijs inrichten. Wij vinden het belangrijk dat je samen met je kind(eren) komt, zodat jullie samen de sfeer kunnen proeven.

De inloopochtenden staan gepland op .

  • woensdag 10 november 2021 van 9.00 uur tot 12.00 uur
  • woensdag 18 mei 2022 van 9.00 uur tot 12.00 uur

Open Dag

Ook ben je van harte welkom om onze school tijdens de jaarlijkse open dag te bezoeken. Laat je informeren door stamgroepleiders en ouders en ontdek welke mogelijkheden onze school voor jou heeft. De koffie staat klaar en breng vooral je (kind)eren mee. Ook voor de open dag is aanmelden niet nodig. De open dag is op zaterdag 9 april 2022 van 9.00 uur tot 12.00 uur.

Persoonlijk gesprek

Wil je de school graag bezoeken, maar komen de data van de inloopochtenden en de open dag je niet gelegen? Het is ook mogelijk een afspraak te maken op een moment dat het jou wel goed uitkomt. Neem dan contact op met de school via directie.jenaplan@stichtingovo.nl of 0183-690571. We plannen graag een afspraak met je in.

Aanmelden

Een inschrijfformulier kun je opvragen bij Miëlle van der Heijden (directeur) of Kiki van Steenis (locatieleider): directie.jenaplan@stichtingovo.nl  of 0183-690571.