Kennismaken

Jenaplanschool gorkum directie

Als je op zoek bent naar een passende basisschool voor je kind, is een bezoek aan de school een belangrijk onderdeel van je zoektocht.

Inloopochtend

Regelmatig organiseren wij een inloopochtend. Deze ochtenden worden geven je een indruk van “onze school in bedrijf”. Er wordt een rondleiding verzorgd door een ouder uit de PR-commissie en je kunt vragen stellen aan Miëlle van der Heijden (directrice) en/of Kiki van Steenis (locatieleider en stamgroepleider Papegaaiduikers). Wij vinden het belangrijk dat je samen met je kind(eren) komt, zodat jullie samen de sfeer kunnen proeven.

De eerst volgende inloopochtend, van 9.00 tot 12.00 uur, is gepland op 10 maart 2021. Deze inloopochtend is vanwege de maatregelen i.v.m. corona afgelast. Mocht je toch een kijkje willen komen nemen, neem dan even contact met ons op. Op 26 mei 2021 hebben we een tweede inloopochtend. Aanmelden is hiervoor niet nodig.

Open Dag

Ook ben je van harte welkom om onze school tijdens de jaarlijkse open dag te bezoeken. Laat je informeren door stamgroepleiders en ouders en ontdek welke mogelijkheden onze school voor jou heeft. De koffie staat klaar en breng vooral je (kind)eren mee. Ook voor de Open Dag is aanmelden niet nodig.  De open dag is op zaterdag 10 april 2021 van 10.00 uur tot 13.00 uur.

Persoonlijk gesprek

Wil je de school graag bezoeken, maar komen de data van de inloopochtenden en de open dag je niet gelegen? Het is ook mogelijk een afspraak te maken op een moment dat het jou wel goed uitkomt. Neem contact op met Miëlle van der Heijden of Kiki van Steenis en één van hen plant graag een afspraak met je in: directie.jenaplan@stichtingovo.nl of 0183-690571.

Aanmelden

Een inschrijfformulier kun je opvragen bij Miëlle van der Heijden (directeur) of Kiki van Steenis (locatieleider): directie.jenaplan@stichtingovo.nl  of 0183-690571.